top of page

Viktig information med anledning av coronaviruset

Hej alla som tränar här på VEKITO training!

Er hälsa är givetvis vår högsta prioritering. Med det sagt följer vi alltid folkhälsomyndigheternas rekommendationer. Både vad det gäller idrott och träning men även vad man ska tänka på för att inte föra smittan vidare.


Vi på VEKITO training har för avsikt i dagsläget att driva verksamheten vidare. Dock med en del förtydligande:


-Folkhälsomyndigheten ser ingen anledning att ställa in mindre evenemang som idrottsträningar. Tvärtom är det viktigt att aktiviteter för hälsan pågår, att helt förlama samhället på aktiviteter tjänar inte det syftet och motverkar de allmänna hälsomålen.


-Riktlinjer: Alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, uppmanas nu att avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Detta gäller i högsta grad träningen här på VEKITO training.


-Innan & efter varje träning ombeds alla att tvätta händerna noggrant med tvål och vatten. Handsprit finns att tillgå.


-Alla redskap, så som matta och hantlar etc tvättas av efter varje pass. Boxningshandskar används inte och vi kommer under denna period vara mer försiktig med fysiska kontakter mellan deltagarna.


-Personer som inte tränar ska inte uppehålla sig i lokalen därför ber vi ödmjukt men bestämt vårdnadshavare att hämta/lämna utanför lokalen.


Vi uppdaterar oss ständigt på nya riktlinjer som kommer och hör av oss om dessa ändras.

Ni är alltid välkommen att ringa mig om ni har funderingar på telefon 073-981 34 36.

Vänliga hälsningar

Tomas Ek

VEKITO training

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page