top of page

Personlig träning

VEKITO training har en tydligt filosofi.

”Att utifrån varje enskild individ skapa bästa möjliga förutsättning för att nå uppsatt mål.” 


Vår träning bygger på en modern, holistisk träningsfilosofi där vi ser kroppen som en samverkande helhet. Styrka, rörlighet, kondition, kost, mindfulness & andning, allt hänger ihop. Vi jobbar mycket utifrån ett funktionellt tänk där övningar påminner om rörelser man använder i vardagen, vare sig det är i hemmet eller under idrottandet. Den träning vi förespråkar tenderar att involvera flera muskler och muskelgrupper samtidigt samt att förbättra balans, koordination & ledfunktion. Syftet och vårt mål är att förbättra prestationen och minimera risken för skador.

vekito_0298- webb.jpg
hälsosam kost

Personlig träning

Oavsett mål eller träningserfarenhet kommer vi kunna hjälpa dig att göra din träning motiverande och effektiv. Din personliga tränare är en professionell träningspartner som kommer utmana dig i din träning. Du får stöd och hjälp när det behövs som mest.  Vi hjälper dig att utveckla din träning oavsett hur mycket eller lite du tränat innan.

Kostrådgivning

I dag blir vi överösta av tips och rekommendationer på vad vi ska och inte ska äta. Något som man ena dagen ska frossa i kan nästa dag vara strikt förbjudet. För att må bra är huvudregeln ganska enkel, du bör äta varierat och se till att du får i dig alla näringsämnen men det innebär inte att alla bör äta precis likadant! Vad och hur mycket du bör äta beror till exempel på om du vill gå upp eller ned i vikt, din ålder, om du är gravid/ammar, dina träningsvanor osv. Våra personliga tränare hjälper dig att planera din kost efter just dina förutsättningar och mål.

Running Machine

Löpning

Löpträning är både en bra och rolig träningsform med många hälsofördelar. Oavsett om du håller på med en idrott eller bara är nyfiken på att förbättra dina resultat har vi verktygen för att hjälpa dig. Vi har specialister inom bla löpteknik, sprint & explosivitets-träning, koordination och konditionsträning.

Personlig träning: Services
bottom of page