top of page

Massage

Det finns flera olika typer av massage alla skiljer de sig något åt, men de har en gemensam nämnare. Alla är effektiva sätt att slappna av, stressa ner och få ett ökat välbefinnande. Blodgenomströmningen i muskler, blod– och lymfkärl ökar. Muskler och nervsystemet påverkas på ett positivt sätt och du får en bättre psykisk balans.

svensk Massage

Traditionell massage

En massage-behandling gör att spänningar och stelhet minskar, smärta lindras och immunförsvaret stärks. De mentala effekterna är: minskad stress, bättre humör, förbättrad inlärning, sömnkvalitet och koncentrationsförmåga. Behandlingar är inte bara sköna utan hjälper även din kropp att tillgodogöra sig träningen bättre.

vekito_0209- webb.jpg

Idrottsmassage

En idrottsmassage är ofta mer kraftfull än en vanlig massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar din idrottsmassör upp de muskler som orsakar problematik. Ofta läggs även stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat. En hårt arbetande idrottare mår oftast bäst av en lite djupare behandling där man behandlar fascian, stretchar och trycker ut triggerpunkter som kan hindra rörelser. Idrottsmassage sjunker också djupare in i musklerna.

Massage_edited.jpg

Terapeutisk massage

Terapeutisk massage fokuserar på muskelavslappning och för att minska stress samt förbättra återhämtningen efter fysisk aktivitet. De huvudsakliga effekterna av den terapeutiska massagen ger ett ökat antal immunfaktorer såsom stressreduktion, förbättrad sömnkvalitet och sundare livsvanor. Massagens effekter efter en behandling visas i lägre blodtryck, minskat illamående, läkningsprocesser sätts igång och det motverkar psykiska ohälsa såsom oro, ångest, depression och stress.

Osteopat at Work

Företagsmassage

Massage på jobbet är ett utmärkt sätt att få in lite mer friskvård på företaget. Få piggare, friskare och gladare medarbetare med hjälp av våra massagetjänster för företag. Vi tar fram en plan som passar perfekt för just er verksamhet. Tack vare att behandlingarna utförs i era lokaler tar de inte mycket arbetstid i anspråk.  Självklart går det även bra att komma till oss om ni föredrar att få en paus från kontoret och få slappna av i vår avkopplande miljö i Solna.

Massage: Classes
bottom of page